Бащата на убитите деца от Сандански Георги Трайков говори ексклузивно.

...
Бащата на убитите деца от Сандански Георги Трайков говори ексклузивно.
Коментари Харесай

Бащата на убитите деца от Сандански проговори

Бащата на убитите деца от Сандански Георги Трайков приказва извънредно. Той прекарал близо 50 дни, без да ги види или чуе. Разказва, че подавал сигнали до институциите, само че от там го успокоявали, че децата му са на несъмнено място: „ Правех всевъзможни опити да видя децата, не би бях виждал нито по телефон, нито по „ Facebook “, на никое място, нямах никаква информация за тях “, описа той пред bTV.
Припомняме, че майка умъртви двете си деца - на 3 и на 5 години. Тя спи непробудно, храни се добре и не плаче. Даже през вчерашния ден сутринта е протестирала, че закуската й се бави. Преди дни с решение на Окръжен съд Благоевград тя бе оставена за непрекъснато в ареста по преценка на окръжния арбитър Красимир Аршинков.

Адвокатът на Кристина описа, че тя е в меланхолия поради домашния тормоз, на който е била подложена години наред.

Сандански е разграничен на две в мнението си за страшната фамилна покруса. Една част от жителите упрекват мъжа й Георги и фамилията му за непрекъснатия тормоз, на който я подлагали. Другата част пък пазят семейството на Георги и настояват, че той обожавал децата, а казаното от юриста на Кристина за гнет над дребните Ивон и Васил били безусловно погрешни.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР