Бащата на ученичка с аутизъм, която посегна на живота си, „скиташе по улиците с часове“

...
Бащата на тийнейджърка с аутизъм, която посегна на живота си
Коментари Харесай

Бащата на тийнейджърка с аутизъм, която посегна на живота си в интерната си, след като беше задържана, каза, че се е скитал безцелно по улиците в скръб, след като научи новината.

Джонатан Скот-Лий научи за смъртта на 16-годишната си дъщеря Кейтлин, след като тя беше открита на територията на £44 000 на година Wycombe Abbey, Бъкс, на 21 април. Тя трябваше да получи двучасово „задържане на директорката“, първото й наказание.

Кейтлин, която страдаше от тревожност и депресия и имаше аутизъм, беше станала „хипер- фиксирана” за наказанието, наложено след като водка и комплект за татуировки бяха открити в нейното шкафче за музика точно преди Великденските празници. предложи среща само за следващия месец.

Г-н Скот-Лий, 42, беше съобщен за смъртта й при обаждане от Джо Дънкан, директор на училището. Той не е знаел преди това, че тя е склонна към самоубийство.

Мениджърът на банковите технологии каза: „Точно след като Кейтлин почина, отидох направо в Лондон и прекарах известно време там. Имах около ден, в който просто бях изгубен – не знаеш какво да правиш, след като дъщеря ти умря.

„Така че просто започнах да се разхождам по улиците на Лондон, аз буквално вървях по улиците от Лондон безцелно, без да знам къде да отида, и се натъквам на Piccadilly Arcade.“

Вниманието на г-н Скот-Лий беше привлечено от селекция от пръстени с печат във витрината на Deakin & Francis и той разкри загубата си на магазинерът.

Той добави: „Те казаха: „Боже, чухме за това“ и няколко дни по-късно се свързаха, за да видят дали има нещо, което могат да направят, за да почетат паметта на Кейтлин .”

Подаръкът от пръстен с печат, носещ логото на червеноперка, съдържащ кичури от косата на Кейтлин и гравиран с татуировки на тялото й на камера и бележка, заедно с нейното име, все още се пази от г-н Скот-Лий, който си взема отпуск за тежка загуба от HSBC.

Той носи пръстена на малкия пръст на дясната си ръка в памет на дъщеря си, чиято мемориална страница е събрала £13 000 за RSPB, нейната любима благотворителна организация.

След смъртта на Кейтлин баща й се е срещал с връстници и е бил поканен в двореца Ламбет, за да се срещне с Тосин Оладипо, свещеник на архиепископа на Кентърбъри.

След погребението й той се върна в дома си в Торонто, за да намери писмо от Риши Сунак, министър-председателят.

Той също имаше последваща среща с Джилиан Кийгън, министър на образованието, и Стив Баркли, министър на здравеопазването, като предстоят допълнителни разговори да се проведе с проф. Саймън Барон-Коен от университета в Кеймбридж, който е един от водещите световни експерти по аутизъм.

„Отворен съм да видя какво можем да направим, за да повишим осведомеността за аутизма и самоубийствата превенция“, каза г-н Скот-Лий. „Също така имах среща лице в лице със Стив Баркли от NHS и неговия ръководен екип. Бях много благодарен, че ме покани да се срещна с него през юли и се ангажира с последваща среща със специалисти от индустрията.“

Разследването на Кейтлин трябваше да бъде изслушано на 14 септември, но сега ще отнеме място в началото на следващата година.

Г-н Скот-Лий каза, че е имало минимална комуникация с абатството Уикъмб, създадено през 1896 г., от службата за възпоменание на Кейтлин. В рамките на една седмица след смъртта й, съдебният лекар го уведоми, че училището е назначило адвокат.

„В първите дни контактът с училището беше почти ежедневен и последователен“, каза той. „След погребението току-що утихна, вероятно предвид лятната ваканция.

„Винаги съм казвал на училището, че не го обвинявам, въпреки че би било разумно да се проучат подобрения. Като баща е важно да почитам Кейтлин възможно най-добре.“

Wycombe Abbey каза, че е останало „дълбоко шокирано“ от смъртта на Кейтлин и че тя ще „много ще липсва“.

Говорителка на училището каза: „Училището остана дълбоко шокирано от преждевременната смърт на Кейтлин и ние поддържаме връзка със семейството й, най-скоро, за да препратим нейните посмъртни резултати от GCSE на родителите й.

„Кейтлин беше високо ценен член на нашата училищна общност, ярка и талантлива млада жена с огромно обещание, която никога няма да бъде забравена тук. Тя много ни липсва на всички нас.“

Училището предлага достъп до вътрешни консултанти и център за благосъстояние заедно с персонал за подпомагане на обучението в помощ на учениците.

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР