Бащата на световния шампион изненадващо застана срещу шефа на тима

...
Бащата на световния шампион изненадващо застана срещу шефа на тима
Коментари Харесай

Верстапен-старши с неочаквана атака: Ако Хорнер остане след скандала, това ще разбие отбора

Бащата на международния първенец изненадващо застана против шефа на отбора на сина му
Още не сме видяли края на абсурда към Кристиан Хорнер, шефа на тима във Формула 1 на " Ред Бул ". Дори при следващата смазваща победа на болидите на отбора в Бахрейн на старта на новия сезон в събота, акцентът е точно към Хорнер, а този път офанзивата пристигна от " собствен " и е много изненадваща.

Бащата на международния първенец и цялостен хегемон във Ф1 Макс Верстапен - Йос, приказва пред медиите на пистата в Бахрейн след края на надпреварата, извоювано отново от сина му.

И напълно ясно разгласи позицията си, а тя не е в подкпрепа на индивида, с който се смяташе, че са в отлични връзки от години.

" Има огромно напрежение в тима и това няма да се промени, до момента в който Кристиан е там - нападна Йос Верстапен пред британското издание " Дейли Мейл ". - Има огромна заплаха тимът да се разпадне, да бъде раздран вътрешно. Това не може да продължава по този начин. Ще има детонация, неизбежно е.

Не мога да повярвям, че той играе жертва, в случай, че е ясно - точно той е причина за казуса.

Чувам обвинявания, че аз имам нещо общо и даже съм оказал помощ информациите към Хорнер да изтекат в медиите. Подчертавам - това е неуместно. Макс се оправя отлично, печели трофеи в този тим. Защо аз да желая неговото дестабилизиране? "

Самият Хорнер също се появи пред медиите, като напълно в резюме отговори и на въпроси по най-горещата тематика от последните седмици.

" Не мога да разясня претекстовете на този, който популяризира информациите - сподели британецът. - Фокусиран съм върху тима, върху фамилията си и ежедневните си отговорности. Трябва да печелим надпревари. Това ме интересува. "

Но медията RacingNews365, профилирана в моторните спортове и с представители на всяко съревнование, разкрива още елементи към обстановката.

Според нея шефът на ФИА Мохамед бин Сулайем и изпълнителният шеф на Формула 1 Стефано Доменикали са имали специфична среща на четири очи да обсъдят абсурда.

А също по този начин е ясно, че разпратените до медиите данни - със известия, които наподобява са от Хорнер към служителка на " Ред Бул ", както и с още информация по тематиката, към този момент са дадени за цифров разбор и се чака умозаключение дали са достоверни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР