Бащата на Меган Маркъл заяви, че дъщеря му е ужасена

...
Бащата на Меган Маркъл заяви, че дъщеря му е ужасена
Коментари Харесай

Томас Маркъл хвърли бомба: Не съм чувал Меган от сватбата, ужасена е и плаща твърде висока цена за всичко!

Бащата на Меган Маркъл съобщи, че щерка му е " ужасена " от новата си роля - херцогиня на Съсекс. Томас Маркъл добави, че кралското семейство оказва прекомерно огромен напън върху щерка му. Това написа в. " Метро ".

" Мисля, че щерка ми е ужасена. Виждам го в очите й, виждам го в лицето й и го виждам в усмивката й. Виждал съм я усмихната в продължение на години. Познавам я. Не ми харесва това, което виждам в този момент ", съобщи бащата на Меган.

Той добави, че мисли, че усмивката й е " мъчителна " и заплаща висока цена за това, че е омъжена за член на " остарялото " кралско семейство. Мъжът подлага на критика и " смешния " дрескод на щерка му.

Томас сподели още, че това е последното изявление, което дава, това се случва малко повече от две седмици, откакто се оплака, че е " замразен " кралското фамилията след даден от него изявление за ITV.

Г-н Маркъл също разкри, че последният път, когато е приказвал с щерка си, е било по телефона в деня след сватбата й. Почти от два месеца не е имал контакт и от двореца Кенсингтън отхвърлят да отговорят на известията му. Той добави, че се опасява, че ще почине, преди да я види още веднъж.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР