Бащата на Меган Маркъл обяви, че се надява кралица Елизабет

...
Бащата на Меган Маркъл обяви, че се надява кралица Елизабет
Коментари Харесай

Бащата на Меган моли кралицата да възстанови връзката с дъщеря му

Бащата на Меган Маркъл разгласи, че се надява кралица Елизабет II да му помогне да възвърне прекъснатата връзка с щерка си, която по-рано тази година се омъжи за английския принц Хари.

Томас Маркъл сподели в телевизионно изявление за ITV, че "би оценил, в случай че кралицата да помогне с каквото може " и че има вяра, че тя би желала да реши проблемите в семейство Маркъл.

"Всички фамилии, без значение дали става въпрос за кралското или не, си наподобяват и би трябвало да за дружно по празниците ", съобщи Томас Маркъл. Той споделя, че щерка му не му е изпратила коледна картичка, само че се надявал, че ще възстановят връзките си.

"Искам тя да знае, че съм тук и ѝ депозирам ръка. Имам потребност от нея. Обичам я доста ", добави той.

Отношенията сред татко ѝ щерка се утежниха в навечерието на кралската женитба на Меган и Хари откакто американски таблоиди разкриха, че Томас Маркъл е нагласил фотоси, на които преглежда годежна фотосесия на щерка си или чете енциклопедия за Англия. Нагласената история срещна публично отрицание, а Томас разгласи, че се усеща компрометиран и е взел решение да не участва на сватбата.

Източник: offnews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР