Бащата на малтретираното 5-годишно дете от Пловдив поема родителските права.

...
Бащата на малтретираното 5-годишно дете от Пловдив поема родителските права.
Коментари Харесай

Бащата на малтретираното дете от Пловдив поема родителските права

Бащата на измъчваното 5-годишно дете от Пловдив поема родителските права. Това реши през днешния ден Районният съд в Пловдив в хода на бракоразводно дело, почнало преди две години.

Според данните досега върху детето.

В хода на процеса бе реализирано съглашение сред родителите, като майката се съгласи грижата за сина ѝ да поеме неговият татко, който живее в Германия.

Решението на съда обаче няма да влезе в действие незабавно, заяви Българска национална телевизия. До две седмици различен правосъден състав ще би трябвало да утвърди привременни ограничения за детето, препоръчани от обществените чиновници, ангажирани със случая. Дотогава момченцето остава в предпазено обществено жилище.

На съвещанието през днешния ден не участва представител на обществените служби. Представен бе техен отчет.

Майката Стела Алексиева, която е с мярка за неотклонение " подписка ", не участва в правосъдната зала. В производството тя бе представлявана от юриста си. Майката е подписала декларация за единодушие детето да се отглежда от бащата.

В случай, че обществените служби откажат да дадат детето на бащата, подготвеност да се грижат за него са декларирали баба му и сестрата на майката.
 Изписаха от болница измъчваното дете в Пловдив
Изписаха от болница измъчваното дете в Пловдив

следва да бъде взето решение кой да се грижи за него
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР