Бащата на Люси Дяковска – Любомир Дяковски, разкри току що

...
Бащата на Люси Дяковска – Любомир Дяковски, разкри току що
Коментари Харесай

Люси Дяковска и баща й с разтърсваща изповед в ефира

Бащата на Люси Дяковска – Любомир Дяковски, разкри одеве в ефира по какъв начин схванал, че щерка му е станала певица.

„ Един ден мои другари ми споделиха, че щерка ми е пяла на площада. Дотогава не знаех, че към този момент е певица, само че очевидно се е учила да пее в пионерски и юношески домове ”, съобщи Любомир в „ Преди обед ” по БТВ.

„ Аз израснах с баща в операта, само че той не научи от мен, че имам наклоност да съм на сцената и ми харесва да съм на нея. Била съм на 14 или 15 години, когато пях за първи път на площада ”, сподели Люси.   



Нейният татко призна още, че неговата брачна половинка Росица е направлявала като майка Люси.



„ На 18 години Люси отпътува за германия – в подъл крад като Хамбург, със сводници, наркомани, проституки. Знаеше единствено две немски думи, само че с помощта на разговора с един македонец, който продавал зеленчуци, научи немския и един ден ми се обади и стартира да приказва. После разви дарбата си в Германия, участваше в доста шоу стратегии, в това число и на Катарина Вит. Навсякъде, обаче е развявала българското знаме и е била горда, че е българка ”, добави Любомир, който е оперен артист и шеф на Плевенската филхармония.



 Той разкри и огромната си болежка: „ Като виждам в този момент сина ми Сашо, който е треньор на баскетболния Спартак Плевен, по какъв начин гледа двете си деца, скърбя, че поради честите ми пътувания не можах да бъда по-дълго с  тях и да им отделя нужното време. Иначе се родиха едни къдрави, хубави...От мен Люси взе страстта и се веселя, че се оправя по-добре от мен. Блестяща е в своя род – поп музиката. Преди споделяха на Любо дъщерята, а в този момент – на Люси татко й ”, приключи Любомир.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР