Бащата на „Комиците” Любо Нейков има фобия от лекари още

...
Бащата на „Комиците” Любо Нейков има фобия от лекари още
Коментари Харесай

Любо Нейков сияе! Ето какво бъдеще си осигури дъщерята на покойния му брат

Бащата на „ Комиците” Любо Нейков има уплаха от лекари още от дете, само че 20-годишната му племенница Инна е предстоящ лекар, научи HotArena. Преди 2 години тя се преместила да живее от родния Червен бряг в София, а известният й чичо се погрижил за комфорта й в столицата. Инна станала студентка по медицина, а Любо отстъпил на обичаната си племенница един от жилищата си, с цел да не заплаща затлъстял наем.

Щерката на починалия му по-голям брат Цецко била и най-голямата горделивост на чичо си Любо.След гибелта на баща й, Любо се трансформирал в неин втори татко. Инна била отличничката на випуска, а огромната й фантазия била да стане акушер-гинеколог. В момента Нейкова карала своя докторски стаж в „ Майчин дом”.

Перипетиите, които артистът и неговата брачна половинка Гинка минаха, с цел да се снабдят с дете,вдъхновили Инна да стане гинеколог и да оказва помощ на хора с репродуктивни проблеми.Дългочаканата щерка на комика Анна се появи на бял свят в АГ „ Шейново” след 13 години очакване и несполучливи опити за инвитро.

Преди 4 година Любо се трансформирал в най-голямата опора в живота на своята племенница, откакто 44-годишният му брат Цецо умрял от солиден инфаркт. От стрес, след неочакваната му загуба Любо почнал скорострелно да пълнее. Именно 3 години по-големият брат на комика бил до него в най-трудните му моменти, написа " Уикенд ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР