Бащата на Клаудио Маркизио, който изпълнява и функциите на негов

...
Бащата на Клаудио Маркизио, който изпълнява и функциите на негов
Коментари Харесай

Маркизио още не е тръгнал да се сбогува с Юве

Бащата на Клаудио Маркизио, който извършва и функционалностите на негов сътрудник, съобщи, че към момента е рано неговият наследник да мисли за продължение на кариерата си надалеч от Ювентус и по-специално в Мейджър Лийг Сокър (МЛС).

32-годишният торинец е един от любимците на почитателите, само че съвсем не е играл през актуалната акция. Юношата на „ бианконерите” даже след възобновяване си от тежката травма в коляното мъчно намира място на терена.

„ Клаудио е спокоен и към този момент няколко месеца е в добра форма, работи и се подсигурява, че ще бъде подготвен когато и да е. Все отново треньорът решава”, разяснява Стефано Маркизио.

„ Ако зависеше от мен, бих направил футбола като баскетбола – без ограничавания в промените. Това би нараснало интензивността в играта, само че знам, че всичко е една химера. Всички желаят да играят, по този начин е във футбола.”

„ Винаги ще се надявам Ювентус да печели, а Клаудио да играе. Това обаче зависи от хиляди разнообразни фактори.”

„ Маркизио има още 2 години по контракта си, които има желанието да почете, тъй като го е грижа за този клуб. Много лъжи се споделиха и написаха. Хората си мислеха, че към този момент сме поели към Германия, Англия или Съединени американски щати. Ако клубът каже, че Клаудио към този момент не е част от плана, едвам тогава ще стартираме да се тревожим”, заключи бащата на Маркизио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР