Бащата на жестоко пребитото 15-годишно момче в "Зона Б-18" в

...
Бащата на жестоко пребитото 15-годишно момче в "Зона Б-18" в
Коментари Харесай

Има задържани за нападението на 15-годишното момче в София

Бащата на грубо пребитото 15-годишно момче в "Зона Б-18 " в София разкри детайлности за случая. Той позволява, че организирането на нападението идва от възпитаник от същото учебно заведение.

Желяз Турлаков разкри пред БТВ, че преди няколко дни, същият възпитаник е поканил сина му на среща, на която отива с още седем индивида. „ Явно задачата е била да се саморазправи “. „ Тези младежи са последователи на избран футболен тим. Те работят на правилото на проведената незаконна група “.

Бащата сподели още, че в основата на експанзията стои момиче.



Нападателите са били младежи с маски, виждали са се единствено очите им. Заговарят го двама от тях и го посочват по име. Започват да го удрят, а той побягва чисто инстинктивно, след което го подгонват още двама. Момчето вижда, че един от тях държи нож, а другият – някакъв железен предмет, евентуално бокс. това време момчето е отивало на олимпиада по британски език.15-годишното момче обаче се спъва по стълбите, по които тича и пада. Нападателите стартират да го удрят по главата.

Човек, който седял на скамейка наоколо, е видял какво се случва и е почнал да вика. В този миг младежите с маските се разбягват.

15-годишно момче е в „ Пирогов” с хематом на главата и пострадвания по тялото и ръцете „ Синът ми е в положително общо положение. Под наблюдаване в болница е. Има психическа контузия след случая.

Според шефа на Столична дирекция на вътрешните работи по случая към този момент има арестувани.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР