Бащата на Георги Йомов, е прострелял двамата мъже при инцидента

...
Бащата на Георги Йомов, е прострелял двамата мъже при инцидента
Коментари Харесай

Бащата на Георги Йомов е стрелял на Околовръстното

Бащата на Георги Йомов, е прострелял двамата мъже при случая на Околовръстното шосе в София късно предходната вечер. Това е разкрил самият футболист, който беше арестуван за разпит.

Йомов разказал, че на бензиностанцията е зародил спор с брат му и още няколко непознати. Тогава брат му се обадил на татко им, който пристигнал и по време на разправията стрелял. Няма визия къде са брат му и татко му. Двамата към момента се търсят.

Според " 24 часа " футболистът е признал още, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта, макар че минути след среднощ отхвърли да е бил там пред уеб страницата на тима си ЦСКА.

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият патрон е излязъл. Животът му е избавен от служители на реда, които с колан стопират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан. При събаряне на облеклата има изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана към 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитанани са голям брой очевидци, прегледани са камерите на бензиностанцията. На местопроизшествието са открити 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР