Бащата на Георги Семерджиев, шофьор от катастрофата, в която загинаха

...
Бащата на Георги Семерджиев, шофьор от катастрофата, в която загинаха
Коментари Харесай

Бащата на Семерджиев: Беше у нас на вечеря. Нищо не показваше, че има такъв проблем. Жив се закопа

Бащата на Георги Семерджиев, водач от злополуката, в която починаха две млади дами, извънредно пред bTV. С него беседва Мариета Николаева.
Свързахме се с родителите на задържания Георги Семерджиев. Не желаят да приказват пред камера, с цел да не ги сочат с пръст. Във съдбовната вечер Георги бил на фамилна вечеря при родителите си.
„ Той беше вечерта у дома. Вечеряхме, цялото семейство вечеряхме. Нищо в очите, в дейностите му не подсказваше, че има подобен проблем... И аз като родител като го видя това нещо, вярвате ли, че ще му разреша да се качи на колата и да си тръгне? “, споделя татко му Константин Семерджиев.

Тръгнал от вкъщи на фамилията си към 20:30, с цел да вземе брат си от работа. Нямало нищо обезпокоително, което да посочва, че е вероятен случай.

„ Не сме се виждали след злополуката, не сме разговаряли. Дойдоха служители на реда у дома. Търсиха го тука, тъй като по адрес се води тука, а другояче живее на квартира. Казахме им адреса на квартирата и те отидоха и го хванаха… Той си беше у дома - нито е желал да бяга, нито нищо “, твърди татко му.

Константин Семерджиев отдава бягството на сина му от мястото на злополуката на стрес.

Родители му споделят, че не са знаели за проблемите му с опиатите, нито за приятелите му.
„ Пет денонощия не съм спал и не знам накъде да потегли. Излизам от у дома, виждам хората към себе си… имам възприятието, че всичките ме гледат мене и се връщам назад. В моето схващане аз не съм основал човек… майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило - какво да направя? Страшно доста ми тежи, че две млади същества си отидоха. Той жив се закопа! Вие разбирате ли ме, жив се закопа в гроба “, споделя татко му.

Преломният миг в живота на Георги бил около задържането му за черно тото, счита татко му.

„ Оттам потеглиха нещата, той да върви надолу. Най-добрия футболист на „ Левски “ беше в детско-юношеската школа. И там му унищожиха живота “, споделя мъжът.

Константин Семерджиев съобщи още, че няма доведен наследник, както се твърдеше последните дни, че също е задържан за алкохол и дрога на пътя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР