Бащата на единия задържан 15-годишен младеж в Пловдив не е

...
Бащата на единия задържан 15-годишен младеж в Пловдив не е
Коментари Харесай

Бащата на единия задържан ученик за бомбените заплахи: Няма да му се карам, още е дете

Бащата на единия арестуван 15-годишен юноша в Пловдив не е подозирал за подправените сигнали за бомба, които е изпращал сина му до разнообразни институции и учебни заведения в града. 

„ Дойде полицията, ревизира му преносимия компютър и го задържа за 24 часа. Няма да му се карам, тъй като още е дете. Ще поговоря с него, че това не е редно ”, описа бащата Хамид Шихаб, съобщи.

Семейството живее на метри от 6 районно управление (на МВР) в Пловдив. Родителят чакаше за информация пред постройката на районното с юриста на фамилията. 

Трима общо са арестуваните младежи в Пловдив за подаване на подправени бомбени закани. Те са изпратили голям брой имейли до разнообразни институции и образователни заведения. 

Единият е пълновръстен и престъпно проявен, а другите двама са малолетни лица на 15 години. 

Домът на единия беше подробно претърсен и бяха конфискувани доказателства, които го уличават като създател на сигналите. 

Заплахите за взривни устройства са изпращани от приложение. Младежът е един от обвинените, които са го употребявали.  Той и съучастниците му могат да получат до 5 години затвор и санкция до 15 000 лв.. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg