Бащата на Деси Банова не може да преживее внезапната смърт

...
Бащата на Деси Банова не може да преживее внезапната смърт
Коментари Харесай

Банова се обвинява за смъртта на баща си

Бащата на Деси Банова не може да преживее неочакваната гибел на татко си. Макар в никакъв случай да не е говорила за него в медиите, в последните му години на този свят двамата се сближили извънредно доста. Деси обаче има скрупули, че не го е виждала задоволително постоянно, защото той не живеел в София. Това гризе съвестта й и не й дава покой към този момент 3 години.

Заради графика й на работа, грижите около щерка й Йоана и всички други неща, с които се занимавала, нямала опция да пътува толкоз постоянно и да бъде до него. Сега признава, че в случай че можеше да върне времето обратно, би зарязала всичко и би общувала повече с него, писа „ Шоу “.

Той напуснал земния свят през 2015 година Оказало се, че имал заболяване, на което никой не обръщал съществено внимание, минимум пък той. Не обичал да върви по лечебни заведения и проучвания. Деси била по-близка с майка си, с която остава да живее след развода на родителите си.

Била едвам 6-годишна, когато те вземат решение да прекратят взаимоотношенията си. Причината за разлъката е, че той е бил безгрижник, до момента в който майка й е била жена, крепко стъпила на земята. Таткото дълго време е бил изпълнителен продуцент в Българска национална телевизия. Най-вероятно е проправил път на Деси в малкия екран. Занимавал се е и с кино. За малко е бил пожарникар.

„ Много забавен човек, предан на приятелите си, душата на компанията. Винаги ухилен, в никакъв случай не се оплакваше от нищо. Затова и не разбрахме, че е боледувал “, признава Деси.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР