Бащата на Андреа - Румен, отпразнува 58-ия си рожден ден

...
Бащата на Андреа - Румен, отпразнува 58-ия си рожден ден
Коментари Харесай

Андреа и Нора Недкова без мъже

Бащата на Андреа - Румен, отпразнува 58-ия си рожден ден с ваучър в заведение. На обща фотография на купонджиите се видя, че има огромни отсъстващи. На празненството не участва гаджето на Андреа - боксьорът Кубрат Пулев.

Кобрата сега се приготвя стремително за мача си с Хюи Фюри в края на този месец. Режимът му е доста непоколебим - вярно хранене и ранно лягане, и по тази причина не може да си разреши купони. Тъстът му е влезнал в ситуацията и не се е разсърдил от неналичието му.

Изненадващо на празненството се появи плеймейтката Нора Недкова, която до неотдавна беше в къщата на ВИП брат, само че към този момент се радва на свободата си. Блондинката дойде сама и се наслаждаваше само на компанията на известен фотограф.

Недкова избегна всички въпроси, свързани с това дали има мъж до себе си, и реши да акцентира на яденето. Зародиха се мнения дали Нора си е поръчала макарони с майонеза, които дефинира като храна на простолюдието.

В къщата на брадъра тя всеки ден се хранеше с риба и броколи, само че когато идваха най-гладните часове, посягаше и към по-обикновени храни. На рождения ден тя похапна салата, само че скрито може да си е взела и някоя мръвка, защото гладен не се живее, написа България Днес.

На купона се появи и фолкпевицата Антонина с мъжа си и двамата подвигнаха няколко празнични тостове за повишение на градуса на настроението. Разголването беше главен акцент на софрата - Андреа за следващ път сподели великодушното си деколте, а Нора заголи баджак за наслада на мъжете в заведението.

Рожденикът на няколко пъти даде звук за празненството с тостове за хубавия мотив.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР