Баща по бански в центъра на Варна буквално взриви мрежата.

...
Баща по бански в центъра на Варна буквално взриви мрежата.
Коментари Харесай

От днес само с анцуг във Варна! Мъж по бански подлуди мрежата СНИМКА

Баща по бански в центъра на Варна безусловно взриви мрежата. Според авторката на фотографията, разгласила я във Фейсбук, " няма неправда... само че няма хармония ".

Думите й провокираха голям брой мнения, най-много от варненци, явно привикнали с гледката:

" Вие какво очаквате? Модели от Милано ли? ", пита варненка.

А друга изяснява, че се е прибирала по бански доста пъти от плажа и това в никакъв случай не е било шокиращо за никого. Защото " Да си по бански и да си гол, има основна разлика! "

Като " естествена, типична панорама за курортен град " разказват обстановката с мъжа множеството варненци. " Такива ще видите и в Бургас, и Несебър, Созопол и така нататък ", изясняват те. Което незабавно провокира други:

" Както и градската хигиена, и мърлявостта не вършат никакво усещане към този момент! " " Не е обикновено... банският си е за плажа... да стартират всички да се мандахерцат по бански из града? Ами някои ще бъдат отвратителна панорама! " " Не е красиво да гледаш излизащите от банските телеса по улиците. "

Повечето от мненията са по-скоро шеговити:

" От през днешния ден единствено с спортен екип след плажа! "

" Човекът има хубави крайници - тънки глезени, симетричен на четириглавия мускул прасец... "

Други пък показват, че в някои други страни към този момент се постановат санкции за неуместно облечените - да вземем за пример в Дубровник. припомняме, че там санкциите са наложени с сходство с решение на общината, с което се не разрешава ходенето по бански или без част от облеклата в града. А санкциите са много соленички - 133 евро. И всичко това в границите на плана " Да почитаме града ".

Вие какво мислите? Има ли отношение това по какъв начин се разхождаме по улиците на морската ни столица с това какъв брой почитаме града?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР