Баща му е доволен, че вече се е променил Легендарният

...
Баща му е доволен, че вече се е променил Легендарният
Коментари Харесай

Участник в Сървайвър профукал 300 бона по казина

Баща му е удовлетворен, че към този момент се е трансформирал

Легендарният вратар на сините и националите Здравко Здравков се обърна с извънредно мощни думи към сина си – брокерът Павел, който мери сили за огромната премия в „ Сървайвър “.

Трогателното обръщение, което футболистът изпрати до наследника си, провокира сълзи в очите му. Здравков-старши и брачната половинка му написаха на своето момче следните думи: „ Всички доста се вълнуваме да те гледаме и претърпяваме всяка страст с теб!

Забелязва се смисленият ти мил, преклонен и замислен взор. Гордеем се в всичко, което показваш от себе си и какъв брой си същински. В игрите викаме за теб и ти изпращаме сили и хъс “. До момента Павел пази почтено името на татко си в Доминикана с отличното си показване.

Всички от племето Войни получиха благи послания от околните си, гарнирани със фотоси. Това бе премията им след извоюваната борба против тима на известните. Павел на собствен ред изясни, че малко късно е схванал кой е същински до него в живота и какво значат фамилията и приятелите му. По-рано той призна, че е страдал от хазартна взаимозависимост.

Според осведомени синът на Здравков е профукал над 300 хиляди лв. по
казината за период от няколко години.

Източник: Уикенд

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР