Баща ми Симеон Сакскобургготски не е политическо животно, той е

...
Баща ми Симеон Сакскобургготски не е политическо животно, той е
Коментари Харесай

Принц Кирил: Баща ми не е политическо животно, Борисов е умен и се справя добре

Баща ми Симеон Сакскобургготски не е политическо животно, той е прекомерно изкусен. Не е популист и по тази причина не беше избран отново. Но и Нелсън Мандела не беше. 

Това съобщи принц Кирил Преславски по Нова тв. Той сложи оптималната оценка по скалата от 1 до 10 на ръководството на Сакскобургготски. Най-горд с татко си бил в нощта на изборите, когато Национална движение „Симеон Втори" завоюва вота, както и при влизането на България в Европейски Съюз и НАТО. 

За Бойко Борисов принц Кирил съобщи, че явно министър председателят е интелигентен човек, който се оправя добре със обстановката у нас. България стои доста добре на интернационалната сцена, реализира стопански напредък, изясни принц Кирил. 

За мен е чест, несъмнено, да ме свързват с татко ми. Освен това си приличаме доста. Даже таксиметровите водачи биха ме разпознали. Аз желая да бъда одобряван като някой, който е наследил неговото възприятие за дълг и усърдие. С тези неща съм израснал от дребен – да имам лична специалност, мое семейство, да се оправям самичък с отговорностите ”, съобщи Н.В. принц Кирил. От 30 години той работи в един и същи капиталов фонд. 

Когато бях дете желаех да съм водач на камион. Виждаше ми се най-вълнуващото нещо на света. По-късно желаех да бъда академик в теоретичната физика, само че фантазията ми постоянно е била да съм самостоятелен ”, споделя принцът.

Той споделя, че първите му изкарани пари са от бране на домати . Заедно с брат си изкарвали по 3 лв. дневно, само че научили цената на труда и парите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР