Баща и малките му деца забелязват ярка светлина, която се

...
Баща и малките му деца забелязват ярка светлина, която се
Коментари Харесай

Мистериозно явление в небето озадачи хората ВИДЕО

Баща и дребните му деца виждат ярка светлина, която се движи по небето в Оклахома, и считат, че това може да е НЛО.

Стив Арагона бил на моравата пред дома си в Оклахома Сити в 19,29 ч. по Гринуич в понеделник, когато обектът осветил небето.

Той разгласява видеозапис от явлението в интернет. В него едно дете споделя, че обектът наподобява на падаща звезда, само че му е казано, че се движи прекомерно постепенно. Друго дете счита, че това би трябвало да е НЛО.

Изведнъж от обекта, до момента в който се движи, излиза мъгляв кръг, като че ли издухва димящ пръстен, и се придвижвав противоположна посока.
UFO sighting in Oklahoma on March 4th, 2024 at 7:30 pm. Do you believe in UFOs?

Изглежда като че ли се отделя от себе си - споделя Арагона, преди едно от децата да каже, че пръстенът наподобява повече на звукова вълна.

Някои хора, които видяха видеото, считат, че това може да е ракетата на Space X, която е изхвърчала по същото време от Флорида.

Изстрелването обаче е било в 18,56 ч. по Гринуич, което го прави час и половина по-късно от момента на снимане на видеото.

Освен това видеото е снимано с лице на запад, а Флорида се намира на изток от Оклахома, което кара специалистите да считат, че това би трябвало да е нещо друго.

Професорът по аерокосмически науки от университета в Оклахома Кен Карсън съобщи пред новините на KFOR, че видеото наподобява на излитаща ракета, даже и да не е изстрелването на Space X.

" Приличаше на обикновено издигане на ракета с отделящ се ускорител. Това е гърмеж, в случай че щете, на окислено гориво, идващо от отделянето на първата степен ", сподели той.

От базата на галактическите сили " Ванденберг " в Южна Калифорния обявиха, че това не е една от техните ракети.

Според данните, предоставени от Центъра и Бюрото за броене на популацията на Съединени американски щати, сред 2000 и 2023 година в Националния център за докладване на НЛО са подадени повече от 100 000 заявки за наблюдаване на извънземни.

Средната стойност на хипотетичните наблюдения на извънземни в страната сред тези години е 34,3 на 100 000 поданици.

Не е изненадващо, че най-вече са те в страната Линкълн, Невада, където се намира Зона 51, с 820,9 наблюдения на 100 000 поданици.

Зона 51 е една от най-известните класифицирани военновъздушни бази, която е изпълнена с градски митове за извънземни и НЛО.

Други области, във всички от които в интервала 2003-2023 година са регистрирани близо 500-600 наблюдения на извънземни, са окръг Алпин, Калифорния, окръг Петролиум, Монтана, и окръг Ла Пас, Аризона.

 

Превод: GLasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР