Баща и двамата му синове бяха осъдени от Районен съд

...
Баща и двамата му синове бяха осъдени от Районен съд
Коментари Харесай

Баща и синовете му пребиха с кол и тръба съсед пред децата му

Баща и двамата му синове бяха наказани от Районен съд - Варна за причиняване в съучастничество на телесна щета.

Всеки от подсъдимите по делото, надлежно на 58-, 36- и 34-годишна възраст, получи наказване от по 1 година и 6 месеца отнемане от независимост. За всеки от тях осъществяването на наложеното наказване бе отсрочено с изпитателен период от 3 години.

Инцидентът зародил във връзка междусъседски спор по отношение на сложена от комшия на единия от синовете железна решетка за преграждане на общия им двор. Подсъдимите в телефонен диалог настояли за премахването на преградата, само че откакто това не се случило, на 13 април 2016 година решили да се саморазправят с него. Тримата пресрещнали пострадалия край входната врата на двора, когато се прибирал с двете си деца, като почнали да му нанасят удари с ръце, с крайници, с дървен прът и железна тръба.

В резултат на нанесения в съучастничество побой, потърпевшият мъж получил междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на дланта, с разкъсно-контузна рана, обусловило трайно усложнение на придвижването на ръката.

Тримата подсъдими бяха наказани да заплатят на гражданския просител по делото обезщетение за породените му неимуществени вреди. 15-дневен е срокът за обжалване на присъдата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР