Баща дари собственото си сърце на сина си, за да

...
Баща дари собственото си сърце на сина си, за да
Коментари Харесай

Сърцераздирателно! Баща дари сърцето си на болното си дете, последните му думи разплакаха света

Баща подари личното си сърце на сина си, с цел да може той да живее. Видео с последните думи на мъжа безусловно разплака обществените мрежи.

„ Сине, открих ти ново сърце. Просто желая да ти кажа няколко неща. Искам постоянно да слушаш майка си – тя е най-хубавият ти другар! А фамилията е толкоз значимо! А девойките... ти още си прекомерно дребен за това, само че когато денят пристигна... желая да се отнасяш с тях като с принцеси, тъй като те са тъкмо това!

И в случай че кажеш, че ще направиш нещо, направи го! Твоите думи би трябвало да са твоята чест! Ако имаш късмет да направиш пари, не го изпускай! Дори в случай че ти се наложи да „ яхнеш вълната “, не бъди глупак, като татко си! Всичко е по-просто, когато имаш пари.

Не пуши, не взимай опиати, пробвай да бъдеш благ и почтен човек. Ако някой се опита да те нарани, бъди сърдит и отбрани себе си. Опитай да не се разстройваш от дребни неща. В света има толкоз доста красиви неща... Аз постоянно ще съм до теб. Обещавам! Точно тук, в сърцето ти. Доскоро, сине... Обичам те! "



Това са последните, прощални думи на мъжа, дни преди интервенцията.

Или най-малко по този начин наподобява...

Видеото в действителност е част от онлайн курс по актьорско майсторство, воден от Луис Сондерсън.

Въпреки това, то съумя да разплаче нас и по всяка възможност ще разплаче и вас. То е същински образец за това по какъв начин положителният артист в действителност може да показа обещано събитие толкоз реалистично, че разграничаването на фикция от истина се трансформира на процедура в невероятно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР