Бързото срутване на мост в Балтимор, ударен от голям товарен

...
Бързото срутване на мост в Балтимор, ударен от голям товарен
Коментари Харесай

Ключови изводи за състоянието на мостовете в САЩ и тяхната роля в икономиката

Бързото сриване на мост в Балтимор, ударен от огромен товарен транспортен съд, акцентира смисъла, което играят мостовете в всекидневието на доста американци.

Шест строителни служащи, които са били на моста, се считат за мъртви. Шофьорите на повече от 30 000 транспортни средства, които минават през моста всеки ден, би трябвало да намерят нов маршрут към или над река Патапско. И доставките в пристанището на Балтимор ще бъдат спрени за известно време, принуждавайки доста компании да намерят различни способи за вкарване на стоките си в и от Съединени американски щати.

Въпреки че междущатският мост 895 в Балтимор беше в приемливо положение състояние преди конфликта с корабоплаването, хиляди други мостове стоят в неприятно положение в Съединени американски щати заради остарели колони, греди и основни структурни съставни елементи.

Ето някои заключения от разбор на Associated Press за над 621 000 пътни платна мостове, които са с дължина повече от 20 фута и са включени в Националния лист на мостовете на федералното държавно управление.

ХИ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР