Бързото нарастване на популярността на генеративните невронни мрежи, като ChatGPT,

...
Бързото нарастване на популярността на генеративните невронни мрежи, като ChatGPT,
Коментари Харесай

Криптоминьорите започнаха да използват апаратурата за добив на криптовалута за обучаване на ИИ алгоритмите

Бързото повишаване на известността на генеративните невронни мрежи, като ChatGPT, откри нови благоприятни условия за фирмите за рандеман на криптовалути. Красноречив образец за такава активност е Satoshi Spain, която продаваше и даваше на лизинг съоръжение за рандеман по време на взрива на криптовалутите, а неотдавна към този момент оказва помощ на клиентите си да пренасочат оборудването за потребностите на изкуствения разсъдък.

„ Все още можете да печелите пари с оборудването си за рандеман на криптовалута. Това е mining 2.0 “, споделя Алехандро Ибанес де Педро, създател на Satoshi Spain.

Оборудването на компанията сега се употребява за образование на логаритмите за изкуствен интелект от разнообразни започващи компании и европейски университети.

Satoshi Spain не е единственият търговец на криптовалути, който вижда възходящата известност на логаритмите с изкуствен интелект, които изискват високопроизводителни графични процесори за своето образование. Търсенето на високопроизводителни графични процесори набъбна с помощта на триумфа на чатбота ChatGPT на OpenAI. На фона на затишието в добива на криптовалути някои компании пренасочват хардуера за рандеман на цифрови активи за потребностите на AI логаритмите.

След като методът на рандеман на криптовалутата Ethereum се промени, милиони графични ускорители към този момент не се употребяват за рандеман на цифрови активи. Възможността за смяна на предназначението на оборудването за образование на логаритми с изкуствен интелект дава на минните компании нова вероятност, от която да се възползват и да продължат да печелят от своите цифрови ферми.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР