Бързането да се ожениш млад, за да можеш да имаш

...
Бързането да се ожениш млад, за да можеш да имаш
Коментари Харесай

Тези 3 зодии най-вероятно ще се оженят по-късно в живота си

Бързането да се ожениш млад, с цел да можеш да имаш дълга и съвършена връзка е освен нереалистично, само че почтено казано, това е някак остаряло в наши дни.

Всяка година от ден на ден хора осъзнават, че могат да разчупят шаблона на обществото и да поемат отговорността за личния си любовен живот, без значение дали това означава да изберат да се оженят млади или евентуално да останат необвързани.

Звездите в действителност имат известна визия за това кой е по-склонен да избере несемейния живот, с няколко знака, които са по-склонни да се оженят на по-късен етап в живота си.

Ние сме научени, до момента в който растем, че бракът е най-хубавата демонстрация на обич и отдаденост в една връзка. Да обещаеш да останеш с някого до края на живота си, даже и да не се получи, в последна сметка е много сантиментален жест.

Въпреки това, ние също се храним с истории, в които най-вече млади двойки се женят, което допуска, че хората би трябвало да сключат брак до избрана възраст.

Любов, брак, тези неща нямат правила или срокове; не трябва да се чувствате уплашени, в случай че останете неженени известно време.

Романтично бъдеще

Въпреки че любовта наподобява много непредсказуема, има способи да употребявате принадлежности за гадаене като астрологията, с цел да начертаете по какъв начин ще наподобяват връзките в живота ви. Ще имате ли доста сътрудници? Има ли единствено една сродна душа за вас? Дали ще бъде дълга връзка или обич от пръв взор?

Едно просветление, което астрологията може да не предложи, е почти по кое време ще се оженим. Всъщност има избрани признаци, които подсказват, кои зодии са по-склонни да се оженят по-късно в живота си, оставяйки романтиката на назад във времето.

Ето и кои са тези звездни знаци:

Овен

Овните са известни със своята огнена пристрастеност. Те стават изцяло отдадени на нещата доста бързо, щастливи са да насочат цялото си внимание и запаси към каквото и да е, стига да задържи вниманието им. Това ги прави да наподобява, че те биха били от вида хора, който ще побързат да се обвържат съществено. Това обаче не е по този начин, с помощта на една значима детайлност.

Овните ценят своята самостоятелност.

Колкото и безразсъдни и диви да наподобяват, Овните знаят доста добре личните си граници и доста от тях считат, че един брак прекомерно рано в живота няма да направи нищо друго, с изключение на да ги държи в капан и да ги лиши от способността им да се впускат в импулсивни завършения.

Много Овни знаят, че към момента би трябвало да узреят, преди да са подготвени да се открият в общоприетия живот на възрастните, и са щастливи да останат сами, до момента в който не почувстват, че са постигнали всичко, което желаят със свободата си.

Близнаци

Близнаците са различен знак, който е много прочут със своята ангажираност. Освен това са доста любопитни, обществени и леко летливи. Те постоянно желаят да изпитват нови неща, защото техният ангажимент е повече към полезности им, в сравнение с към съответни хора, места или други неща. Тяхното безпределно любознание значи, че избират да се срещат с нови хора на непрекъсната ротация, вместо да оставят някой да ги обвърже вечно - най-малко до момента в който са млади. Те желаят да се забавляват, до момента в който могат, преди бракът да ги завладее един ден.

Близнаците също имат доста високи стандарти. Те знаят какво харесват, знаят какво желаят и не бързат да го намерят. Те са щастливи да отделят нужното време, с цел да намерят идеалния си сътрудник.

Тяхното предпочитание непрекъснато да се учат от другите, съчетано с непоколебимите им стандарти за евентуален сътрудник, значи, че може да им отнеме повече време, с цел да желаят да се открият и да намерят „ верния “, само че Близнаците нямат нищо срещу. Докато се забавляват, до момента в който са необвързани, кой има потребност от връзка?

Водолей

Водолеите маршируват в личен темп в живота. Тяхната уникалност в границите на зодиака е една от открояващите ги черти и сходно на Близнаците, те не желаят да се примирят, когато става въпрос за стандартите, които имат към евентуалните сътрудници. Те също като Овните са със свободен дух. Не са толкоз авантюристичен настроени като първия знак на зодиака, само че се радват на опцията да избягат на странствуване, когато пожелаят.

Водолеите също са нетрадиционни. Те рядко намират стойност в дългогодишните публични обичаи, защото считат, че не служат на никаква цел в актуалната ера. Това кара доста Водолеи да не се интересуват въобще от брака като идея. Те не се нуждаят от автограф или гала, с цел да потвърдят любовта си към колегата, нито се нуждаят от аудитория.

Има огромен късмет Водолей да се ожени повече поради изгодите, в сравнение с поради сантименталната концепция въобще, нещо, с което сътрудникът им ще се съгласи, в случай че са намерили верния човек.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР