Бърз, интуитивен и лесен достъп до всички данни от новия

...
Бърз, интуитивен и лесен достъп до всички данни от новия
Коментари Харесай

Цялостно обновяване на диагностичния софтуер ESI[tronic] от Bosch

Бърз, подсъзнателен и елементарен достъп до всички данни от новия ESI[tronic] Evolution
Нови функционалности като пряк достъп до истински документи от производителите
Персонализиране на началния екран съгласно самостоятелните потребности на потребителите
Софтуерните менюта са приспособени към новаторския дизайн на ESI[tronic] Evolution и включват нови функционалности

Утвърденият диагностичен програмен продукт ESI[tronic] на Bosch, който се употребява от сервизите в мрежата на Bosch Car Service и от самостоятелните автосервизи по целия свят, ще стане още по-бърз, по-интуитивен и по-опростен с усъвършенстваната версия ESI[tronic] Evolution. Новите функционалности и модификации ще се вкарват малко по малко с всеки идващ ъпдейт, тъй че потребителите на ESI[tronic] ще се срещат последователно с новаторските функционалности, до момента в който употребяват софтуера на процедура.

Нов начален екран за по-бърз достъп до информацията
С главния ъпдейт на диагностичния програмен продукт 2024/1 в края на януари 2024 ESI[tronic] 2.0 Онлайн ще стане ESI[tronic] Evolution. Пълният редизайн стартира с въвеждането на нов начален екран, от който потребителят има пряк достъп до най-важните съществени менюта и подменюта на ESI[tronic]. Само с едно кликване можете да стартирате систематичния обзор, да извикате механически данни и графици за поддръжка или да ревизирате здравословното положение на високоволтовата батерия. Това пести време и улеснява достъпа до данни и намирането на мечтаната информация. Освен това, новият начален екран е с подсъзнателен дизайн, а усъвършенстваният и по-ясно структуриран обзор на наличието и функционалностите на диагностичния програмен продукт опростява навигацията. С новата функционалност за идентификация на автомобила изборът на транспортно средство става доста по-лесно.

Друга иновация е опцията за персонализиране на началния екран съгласно самостоятелните потребности на всеки консуматор. Подобреният инструмент за избор на меню може да се употребява за прибавяне на нужните функционалности и унищожаване на ненужните. След като потребителят влезе в ESI[tronic] Evolution посредством SingleKey ID, началният екран демонстрира единствено информацията и функционалностите, свързани с него. Това усъвършенства работните процеси и покачва продуктивността.

Първоначалният метод на проявление на структурата и дизайна на подменютата на ESI[tronic] Evolution не е изменен спрямо ESI[tronic] 2.0 Онлайн. В идващите ъпдейти подменютата ще се приспособяват последователно към новия дизайн на началния екран на ESI[tronic] Evolution.

Новата функционалност „ Оригинални документи “ обезпечава пряк достъп до информация от производителите
Бош уголемява диагностичния си програмен продукт, като включва за първи път пряк достъп до истински документи за марките Audi и VW. Ако сервизите желаят да правят професионални и ефикасни поправки и поддръжката, техниците би трябвало да получават надеждно и бързо допустимо най-хубавата информация за всяка работна стъпка. Колкото по-пълни са инструкциите, толкоз по-лесно е да промените съставен елемент или да откриете щета в електрическата система. ESI[tronic] Evolution дава на потребителите цялата информация, от която се нуждаят – безусловно с едно натискане на бутона и непосредствено от производителя на автомобила. След това в обособен прозорец потребителят може да търси и преглежда истински документи като електрически схеми и указания. Ще последва и достъп до данни от други марки.

Функциите на мрежовото решение Bosch Connected Repair Cloud – Облак на Свързания ремонт от Бош, което свързва сервизните устройства и съхранява данните в централния облак на Бош, също ще бъдат интегрирани и показвани непосредствено на началния екран. Потребителите ще могат да започват, обработват и извършват дилемите непосредствено от ESI[tronic].
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР