Барселона ще променя голяма част от отбора през лятото. Шави

...
Барселона ще променя голяма част от отбора през лятото. Шави
Коментари Харесай

Дузина играчи може да напуснат Камп Ноу

Барселона ще трансформира огромна част от тима през лятото. Шави Ернандес има предпочитание да бъдат привлечени нови попълнения, като няма да разчита на някои от играчите, които сега са в отбора. Други пък ще си тръгнат, с цел да се съберат пари за лятната селекция. Каталунците са подготвени да продадат девет играчи, твърди "Марка ".

Сред играчите, с които Барса е податлив да се раздели, са нидерландските национали Френки де Йонг и Мемфис Депай. Ще се одобряват предложения още за Нето, Клеман Ленгле, Сержиньо Дест, Оскар Мингеса, Самуел Юмтити, Риги Пуиг и Мартин Брайтуайт. Люк де Йонг и Адама Траоре бяха привлечени чартърен и може да не останат на "Камп Ноу ". Наемите на Филипе Коутиньо, Тринкао и Миралем Пянич пък завършват и те ще се върнат, в случай че не бъде реализирана сделка за техен трансфер.

Клубът към този момент е сложил цена на Френки Де Йонг, която е към 65 милиона евро, макар че халфът игра в 42 мача този сезон и се показа на равнище във втората част от сезона. Интерес към Де Йонг има от страна на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Тотнъм и Наполи пък наблюдават обстановката към Депай.

Според испанските медии Барса към този момент има предварителни контракти с халфа на Милан Франк Кесие и бранителя на Челси Андреас Кристенес, като двата ще дойдат като свободни сътрудници.

Клубът има интерес още към Сесар Аспиликуета и Маркос Алонсо от Челси, халфа на Лийдс Рафиня и нападателя на Байерн Роберт Левандовски. Според "Мундо Депортиво " каталунците ще опитат да привлекат и Бернардо Силва от Манчестър Сити. Подобен трансфер обаче би бил вероятен, в случай че играчът пожелае да си тръгне. Португалецът бе напът да напусне "Етихад " предишното лято, само че остана и направи мощен сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР