Барселона се върна на победния път, след като надви Осасуна

...
Барселона се върна на победния път, след като надви Осасуна
Коментари Харесай

Минимални победи за Барселона и Атлетико

Барселона се върна на победния път, откакто надделя Осасуна с 1:0 вкъщи в мач от 22-ия кръг на Ла Лига. Каталунците записаха загуби от Атлетик (Билбао) и Виляреал в последните си два дуела, а в сряда вечер имаха усложнения против Осасуна, само че въпреки всичко сграбчиха трите точки.

На " Ноу Камп " единствения гол в срещата означи резервата Виктор Роке в 63-та минута, а малко по-късно гостите останаха с човек по-малко след втори жълт картон на бранителя Унай Гарсия.

В другия мач от нощес нападателят Мемфис Депай вкара в последната минута и Атлетико (Мадрид) завоюва с 2:1 против Райо Валекано, с което столичани се изкачиха на трето място в класирането на испанското състезание по футбол. Отборът на Диего Симеоне е с 47 точки и е еднакъв с четвъртия Барселона, само че води по голова разлика.

Атлетико и Барса са на седем точки от Реал (Мадрид) и на осем от водача в класирането Жирона.

Защитникът Рейнилдо Мандава даде преднина на Атлетико в 35-ата минута, само че Алваро Гарсия изравни седем по-късно с удар от границата на наказателното поле. Антоан Гризман обаче откри Депай пред вратата в края на мача и нидерландският национал бе прецизен за крайното 2:1.

Райо Валекано е 13-и в класирането с 24 точки от 22 мача.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР