Барселона се нуждаеше от продължения, за да отстрани третодивизионния Корнея

...
Барселона се нуждаеше от продължения, за да отстрани третодивизионния Корнея
Коментари Харесай

Третодивизионен отбор измъчи Барселона за Купата на краля

Барселона се нуждаеше от продължения, с цел да в профил третодивизионния Корнея като посетител в мач от 1/16-финалите в шампионата за Купата на краля. Каталунците се постановиха с 2:0 след голове на Усман Дембеле и Мартин Брайтуйат.

В постоянното време на срещата гостите пропуснаха две дузпи посредством Миралем Пянич и Усман Дембеле.

Гостите не започнаха на нормалното равнище и в началните минути не затрудниха вратаря на Корнея. В средата на полувремето удар на Тринкао мина над вратата.

В 33-ата минута още веднъж младият португалец опита удар, който срещна тялото на Естейес, само че Рамирес се намеси добре.

Малко по-късно Естейес изрита в главата Араухо, който връхлиташе в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Пянич застана зад топката, стреля едва, а Рамирес усети ъгъла и избави.

Каталунците можеше да открият резултата при започване на второто полувреме, само че Брайтуайт пропусна. Гризман също се регистрира с пропуск след меко подаване на Пянич.
 Снимка 515007
Източник:

В 78-ата минута Дел Серо Гранде даде втора дузпа за " блаугранас ". Тогава Морено подвигна високо крайници си и удари Лангле. Зад топката застана Дембеле, който подходи несериозно и стреля в средата на вратата, а Рамирес съумя да избие с крайник.

Барселона потърси успеха в постоянното време, само че в 80-ата минута Брайнтуайт пропусна. Малко по-късно Рамирес с блестяща интервенция отрази шут на Пянич. Така дуелът отиде в продължения.

Още в 92-ата минута с ослепителен удар отвън наказателното поле Дембеле вкара за 0:1. " Лос кулес " имаха няколко благоприятни условия дефинитивно да сложат завършек на интригата, само че Гризман и влезлият на неговото място Конрад Де Ла Фуенте ги пропуснаха.

Във второто продължение Естевес получи втори жълт картон и бе изпъден. В 120-ата минута Барселона вкара втори гол. Педри напредна и се озова самичък против вратаря. Младокът чукна към Брайтуйат, който оформи крайното 0:2.
 Атлетик (Билбао) надделя мъчно Ибиса за Купата на краля
Атлетик (Билбао) надделя мъчно Ибиса за Купата на краля

С 2:1 като гост
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР