Барселона се класира за полуфиналите в турнира за Купата на

...
Барселона се класира за полуфиналите в турнира за Купата на
Коментари Харесай

"Барселона" оцеля в зрелище с "Гранада" след страхотен обрат

" Барселона " се класира за полуфиналите в шампионата за Купата на краля след изстрадал триумф с 5:3 против " Гранада " след продължения. Каталунците не престават напред с помощта на страховит поврат. Тимът на Роналд Куман губеше с 0:2 две минути преди приключването на постоянното време, само че реализира героизъм на " Естадио Нуево Лос Карменес ".

" Гранада " изненадващо поведе в 33' с попадение на бразилеца Кенеди, а малко след почивката опитният Роберто Солдадо повиши на 2:0.

Тимът на " Барселона " на три пъти бе спрян от гредите, преди Антоан Гризман да понижи изоставането на гостите в 88'. Четири минути по-късно " блаугранас " се добраха до 2:2 посредством Жорди Алба и пратиха мача в продължения.

Головото шоу в Андалусия продължи, като в 100' Гризман оформи обрата, само че Феде възвърне равенството от дузпа три минути по-късно.

" Гранада " въпреки всичко не устоя на натиска и " Барселона " взе своето с попадения на Френки Де Йонг и Жорди Алба надлежно в 108' и 113'.

Така вицешампионите на Испания се класираха за идната фаза, където към този момент са тимовете на " Леванте " и " Севиля ". Днес ще стане явен и последният полуфиналист - от 22:00 ч. по RING " Бетис " посреща носителя на Суперкупата " Атлетик " Билбао.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР