Барселона се класира за осминафиналите на Купата на Краля, след

...
Барселона се класира за осминафиналите на Купата на Краля, след
Коментари Харесай

Барселона се поизмъчи, но преодоля съпротивата на Барбастро

Барселона се класира за осминафиналите на Купата на Краля, откакто победи мъчно четвъртодивизионния Унион Депортива Барбастро с 3:2 като посетител. За каталунците се разписаха Фермин Лопес, Рафиня и Роберт Левандовски от дузпа.

Още в седмата минута Барса можеше да излезе напред в резултата, откакто Рафиня стреля от границата на наказателното поле, само че топката прелетя малко над вратата. В 19-ата минута каталунците въпреки всичко поведоха, откакто бразилското дясно крило откри Фермин Лопес, а младият полузащитник от близка отдалеченост не остави шансове на стража на Барбастро – 0:1.

В 35-ата минута Жоао Феликс стреля от директен свободен удар и насочи топката към долния десен ъгъл, само че Арнау Фабрега направи запаметяващо се избавяне. Седем минути по-късно гол на португалеца с глава бе противоречиво анулиран поради засада, само че заради неналичието на ВАР обстановката нямаше по какъв начин да бъде прегледана.

В 51-вата минута Барселона осъществя второ попадение, откакто Ектор Форт центрира към Рафиня, който засече в мрежата за 2:0. Час игра след началото Барбастро върна едно попадение. След центриране от корнер се стигна до безредие в наказателното поле, Хайме смъкна с глава за Адриа де Меса, който от близка отдалеченост не сгреши – 1:2.

В 80-ата минута домакините бяха покрай изравнително попадение, откакто Исраел Гарсия скочи и засече центриране с глава, само че топката мина малко около левия непряк дирек. В 88-ата минута Роберт Левандовски повиши на 3:1 в интерес на Барселона, откакто осъществя невъзмутимо дузпа, отсъдена за игра с ръка на Хавито.

В добавеното време на срещата се стигна до нов 11-метров углавен удар, само че този път на сметката на домакините, откакто Фермин Лопес извърши нарушаване в наказателното поле. Марк Прат означи втори гол за Барбастро, само че той не бе задоволителен и Барселона продължи напред.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР