Барселона представи новото си попълнение Феран Торес на "Камп Ноу",

...
Барселона представи новото си попълнение Феран Торес на "Камп Ноу",
Коментари Харесай

Феран Торес: Очаквам с нетърпение да изпълня указанията на Шави

Барселона показа новото си попълнение Феран Торес на "Камп Ноу ", а някогашният нападател на Манчестър Сити съобщи, че е подготвен за игра, откакто получи контузия през октомври.

"Ще бъда подготвен след по-малко от две седмици ", сподели 21-годишният испанец, който получи лека фрактура на десния крайник по време на миналогодишната акция в Лигата на нациите.

"Днес е страховит ден за мен. Играх за двама треньори с корени в Барселона, като Луис Енрике и Пеп Гуардиола, което ми оказа помощ да се приспособявам към ДНК-то на Барса. Очаквам с неспокойствие да извърша напътствията на Шави Ернандес ", добави Торес.

Нападателят подписа контракт до юни 2027 година с освобождаваща уговорка от 1 милиард евро.

Финансовите детайлности за договорката не бяха оповестени, само че английски и испански медии оповестиха, че Барселона е договорила трансферна такса от към 55 милиона евро, с още 10 милиона евро в бонуси.

Торес се завръща в Испания, откакто се причисли към Сити от Валенсия през август 2020 година и записа 43 мача за британския тим във всички надпревари, като означи 16 гола.

"Това е фантазия. Всички знаем какъв клуб е Барса. Ще дам всичко, което имам в себе си, с цел да отведа Барса там, където заслужава ", сподели Торес, който означи 12 гола в 22 срещи за родината си.

"Почти съм във форма и съм подготвен да играя. Контузията е съвсем излекувана и скоро ще направя всичко допустимо, с цел да развеселявам нашите последователи ", приключи Торес.

Барселона се принуди да разреши на своя голмайстор за всички времена Лионел Меси да напусне клуба предходната година заради "финансови и структурни спънки " и има задължения от над 1,35 милиарда евро.

Опциите в офанзива на каталунците бяха в допълнение отслабени с отдръпването на аржентинския нападател Серхио Агуеро на 33-годишна възраст предишния месец заради сърдечно заболяване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР