Барселона предлага 10-годишен договор на Лионел Меси, но и наполовина

...
Барселона предлага 10-годишен договор на Лионел Меси, но и наполовина
Коментари Харесай

"Барса" предлага 10-годишен договор на Меси, но с 50% по-ниска заплата

" Барселона " предлага 10-годишен контракт на Лионел Меси, само че и на половина понижена заплата, разкриват в Испания. Преди ден стана ясно, че бащата и сътрудник на аржентинската звезда Хорхе е бил на среща с президента на клуба Жоан Лапорта, на която е оповестил желанието на сина си да остане на " Камп Ноу ".

" Deportes Cuatro " твърди, че заплатата на 33-годишния нападател ще бъде с 50% по-ниска, само че той няма да бъде на загуба заради продължителността от 10 години на новото съглашение.

INFORMACIÓN

El Barça presentará a Messi una renovación por diez años

El argentino acepta reducirse el sueldo a la mitad
— Deportes Cuatro (@DeportesCuatro)

Първите две години аржентинецът ще продължи да пази цветовете на " Барселона ", а по-късно ще замине в Съединени американски щати, където се чака да играе за " Интер Маями ", чийто притежател е Дейвид Бекъм.

След като Меси приключи кариерата си, той ще се завърне на " Камп Ноу ", само че този път като дипломат и на работа в спортния отдел на клуба.
Снимка: Reuters
Според изданието аржентинецът е податлив да понижи заплатата си, защото знае какъв брой тежко е финансовото положение на " блаугранас " сега.

В края на юни договорът на носителя на шест трофея " Златна топка " изтича, а от януари той има право да договаря с клубове отвън Испания. На този стадий най-сериозен интерес към него има от " Пари Сен Жермен " и " Манчестър Сити ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР