Барселона постигна изключително драматична победа в 29-ия кръг на Ла

...
Барселона постигна изключително драматична победа в 29-ия кръг на Ла
Коментари Харесай

Барселона се отърва от издънка срещу Валядолид и се приближи само на точка от препъналия се лидер Атлетико

Барселона реализира извънредно трагична победа в 29-ия кръг на Ла Лига. Каталунците се постановиха с 1:0 над намиращия се във втората половина на таблицата отбор на Валядолид.

Победното попадение на " Камп Ноу " падна чак в последната минута на постоянното време.

Така след този триумф, отборът на Роналд Куман е на една точка от водача Атлетико (Мадрид). Барса е с актив от 65 точки, до момента в който " дюшекчиите " имат 66 след снощната си неверна стъпка против Севиля. От третата позиция дебне Реал с 63 пункта.

През първото полувреме домакините преобладаваха на терена, само че по този начин и не сътвориха кой знае какъв брой голови благоприятни условия. В една от най-опасните, в 9-ата минута, гостите сензационно можеха да поведат. Кенан Кодро засече центриране от към точката на дузпата и нанесе добър удар с глава, който срещна напречната греда.
 Расистки скандал в Испания, Валенсия напусна терена, върна се и загуби Обновена
Расистки скандал в Испания, Валенсия напусна терена, върна се и загуби

" Прилепите " отстъпиха с 1:2 на Кадис

В 41-ата минута, Лионел Меси се включи добре в наказателното поле и овладя добър пас, преди да шутира към вратата, само че ударът му беше блокиран от бранител, който се хвърли и мазета. През втората част каталунците настойчиво преследваха попадението.

В 63-ата минута се стигна до най-спорното състояние в мача. Жорди Алба игра с ръка в наказателното поле. Съдията изиска преразглеждане от ВАР и след намесата на системата, отсъди, че дузпа няма.

В 79-ата минута, Валядолид остана с човек по-малко откакто Оскар Плано бе изпъден за жестоко нарушаване.
 Севиля удари Атлетико (Мадрид), борбата за купата в Ла Лига става жестока
Севиля удари Атлетико (Мадрид), борбата за купата в Ла Лига става жестока

Маркос Акуня вкара единствения гол в мача

Срещата вървеше към равинство, с цел да удари часът на Усман Дембеле. В 90-ата минута, Роналд Араухо засече центриране в наказателното поле и насочи топката паралелно на голлинията, където дебнеше французина, който я мушна в мрежата за победното за Барселона 1:0.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР