Барселона победи Манчестър Юнайтед с 3:0 като домакин в реванша

...
Барселона победи Манчестър Юнайтед с 3:0 като домакин в реванша
Коментари Харесай

Меси унищожи "Манчестър Юнайтед" за 20 минути

" Барселона " победи " Манчестър Юнайтед " с 3:0 като хазаин в реванша сред двата отбора от четвъртфиналите на Шампионската лига. Така каталунците са измежду най-хубавите четири на Стария континент с общ резултат 4:0 (1:0 на британска земя в първата среща).

Героят за испанците довечера е добре прочут - Лионел Меси. Аржентинецът се разписа на два пъти в първите 20 минути, с което до голямаа степен постави точка на разногласието. По този метод той към този момент има 25 гола в 32 мача против тимове от Острова

В 16' Меси лиши топката на Ашли Йънг и предоля Давид Де Хеа с обмислен удар в далечния ъгъл. Само четири минути по-късно стражът на гостите позволи кошмарна неточност след шут на звездата на " Барселона " Меси и резултатът стана 2:0.
Снимка: Getty Images
Де Хеа бърка по подобен метод за трети път от началото на сезона. Любопитното е, че в британската Висша лига има единствено двама вратари с повече неверни отигравания, довели до попадение за противника - Асмир Бегович от " Борнемут " (5) и Джордан Пикфорд от " Евертън " (4).

На " Камп Ноу " " Барселона " продължи да господства и стигна до трето попадение в 61', когато Филипе Коутиньо се разписа с удар от далечна отдалеченост. Така испанският гранд стана първият отбор в Шампионската лига с 3 гола отвън наказателното поле в един мач от септември 2017 година насам, когато това прави " Челси " против " Карабах " в груповата фаза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР