Барселона и направиха 3:3 в благотворителен мач, игран на Камп

...
Барселона и направиха 3:3 в благотворителен мач, игран на Камп
Коментари Харесай

Барселона и Сити направиха 3:3 в шоу – ВИДЕО

Барселона и направиха 3:3 в благотворителен мач, игран на „ Камп Ноу “. Събраните средства ще са за изследвания за намиране на лекуване против амбиотрофичната латерална склероза. На „ Камп Ноу “ имаше над 90 000 души.

Головете за домакините вкараха Пиер-Емерик Обамеянг, Френки де Йонг и Мемфис Депай. За Сити се разписаха Хулиан Алварес, Кол Палмър и Рияд Марез.

Тимът на Хосеп Гуардиола откри посредством Алварес в 21-ата минута. Той се възползва от неточност на вратаря на Барселона Иняки Пеня. Авансът на Сити устоя осем минути. Рафиня центрира от директен свободен удар и Обамеянг изравни с прелестен удар от воле.

Каталунците поведоха с 2:1 малко след почивката. Гави откри Депай, който пусна за Де Йонг – 2:1. Само три минути по-късно стана 2:2. Жоао Кансело проби по крилото и пусна за Палмър, който не пропусна.

В 79-ата минута Барселона още веднъж поведе в резултата. Сержи Роберто асистира на Депай, който от близко прати топката в мрежата. В седмата минута на добавеното време беше отсъдена дузпа, от която Рияд Марез изравни.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР