Бърнли победи с 2:1 Борнемут като гост и изпревари Тотнъм

...
Бърнли победи с 2:1 Борнемут като гост и изпревари Тотнъм
Коментари Харесай

Бърнли изпревари Тотнъм след нов успех

Бърнли победи с 2:1 Борнемут като посетител и изпревари Тотнъм във краткотрайното класиране на Премиър лийг. Крис Ууд (37') и Роби Брейди (65') дадоха добър задатък на гостите. 11 минути преди края Джошуа Кинг понижи, само че " черешките " не съумяха да вземат освен това от този дуел.

Саймън Франсис се завърна в състава на домакините след наказване. Фил Бардсли и Крис Ууд стартираха за гостите.

В самото начало Бърнли извърши три следващи корнера, като след последния Ууд стреля с глава в гредата. 1/4 час след началото пък Асмир Бегович мазета доста рисков удар на Ууд. Хендрик също пропусна добра опция за гостите, с цел да се стигне до 37-ата минута, когато Брейди проби по левия фланг и центрира към далечната греда. Получи се рикошет, след който топката се озова на пътя на Ууд, който бе прецизен от дребното наказателно поле - 0:1.

В 65-ата минута гостите удвоиха. Гудмундсон откри Брейди на границата на наказателното поле, а халфът на Бърнли стреля тъкмо в ъгъла с десния крайник.

В 79-ата минута центриране на Франсис стигна до Дефоу, който не съумя да нанесе прецизен удар, само че прати топката към далечната греда, където Кинг засече от близко, намалявайки резултата.

Бърнли към този момент има 25 точки - една по-малко от Ливърпул, само че една повече от Тотнъм. Борнемут заема 15-а позиция с актив от 14 точки.

СТАТИСТИКА ТУК! Премиър лийг 14 кръг, сряда 29 ноември  Борнемут 1:2краен резулат  Бърнли
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР