Барбито на попфолка – Гергана, е в очакване на първата

...
Барбито на попфолка – Гергана, е в очакване на първата
Коментари Харесай

Гергана е бременна, ражда до дни

Барбито на попфолка – Гергана, е в очакване на първата си рожба, написа " Уикенд ". 

Певицата бе видяна в напреднала бременност да се суети сред кабинетите в столична болница, само че изглеждала толкова изменена, че е два ли някой от останалите чакащи е съумял да я разпознае.

Изпълнителката, която 30 ноември ще означи 39-я си рожден ден, била без капка грим. Косата й все по този начин руса, само че в различен колорит, а не както при започване на кариерата. Към днешна дата е доста скъсена и я носи вдигната на нехаен кок. Иначе въпреки да е в 8-9 месец от бременността си, не е наддала доста.

Придружавал я някогашният футболист Стойко Сакалиев, с който са първи братовчеди. Той носел огромен куфар, тъй че нищо чудно да е влезнала в болничното заведение, с цел да ражда.

От 2021 година Гергана приключи музикалната си кариера, а няма нова ария от 2018 година

Напоследък страни и от медиите, само че наподобява това е издирван резултат, откакто през 2015 година името й бе забъркано в скандал с плагиатство. Песента й „ Твоите думи “, бе свалена от ефир и от интернет, откакто „ Господари на ефира “ разкриха, че в нея са употребявани вокали от революционната ария „ Всички те имат танкове “ на младата палестинска певица Шадиа Мансур.

След разразилия се скандал, Гергана се извини на среща с Палестинската асоциация и Арабската общественост в България. Тогава в сектора се коментирало, че тя незаслужено отнесла по-голямата част от рецензията. Вината й била единствено в това, че се доверила напълно на композитора, без да подозира, че е забъркана в скандал с плагиатство.

Въпреки това случката нанесе пагубни вреди на кариерата й, след което по този начин и не съумя да възобнови позициите си в сектора и в последна сметка се наложи да го напусне.

Затова пък явно се радва на благополучие в персонален проект към днешна дата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР