Барбара, която вчера остана без роза и напусна Ергенът се

...
Барбара, която вчера остана без роза и напусна Ергенът се
Коментари Харесай

Боркинята Барбара след „Ергенът”: Ако някой се страхува от мен, значи не е мъж

Барбара, която през вчерашния ден остана без роза и напусна „ Ергенът ” се появи неузнаваема в „ Преди обед ” по bTV с цел да показа чувствата си след присъединяване в риалитито. С къдрава коса тя изглеждаше доста по-женствено и мнозина се запитаха за какво не е била с тази прическа в шоуто.

Барбара продължава да работи на три места, както и преди „ Ергенът ”. Тя разкри също, че не поддържа връзка с девойките, с които се е срещнала в имението, като се изключи Киара, Васка и ненапълно с Виктория. „ Не са мой вид хора ”, това беше късото пояснение, което даде Барбара.

Тя удостовери думите си от предаването, че в никакъв случай досега не се е влюбвала същински. Връзките или приключвала сама, или карала мъжете да скъсат с нея по подобен метод, че да не могат да се върнат.



По въпроса дали плаши мъжете с това, че е професионално се занимава с битка, Барбара съобщи непосредствено: „ Ако се опасява от мен, значи не е мъж ”. Тя съобщи също, че е влезнала в „ Ергенът ” с цел да срещне същинската обич. Според нея и Алек е имало взаимна благосклонност, само че той просто е харесал повече други девойки, изясни боркинята.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР