Барак Обама за извънземните “Попитах,но не мога да ви кажа

...
Барак Обама за извънземните “Попитах,но не мога да ви кажа
Коментари Харесай

Барак Обама за извънземните “Попитах,но не мога да ви кажа повече”

Барак Обама за извънземните “Попитах,но не мога да ви кажа повече ”(видео)Още от хипотетичната злополука на НЛО в Розуел, Ню Мексико през 1947 година, хората са захласнати от тайна доктрина, съгласно която държавното управление на Съединени американски щати крие доказателства за съществуването на извънземен живот.Барак Обама, някогашният президент на Съединени американски щати, загатна, че извънземните в действителност могат да съществуват. Той сподели това по време на изявлението си в телевизионно шоу със Стивън Колбърт.Разбира се, той не даде директен отговор на въпроса за съществуването на извънземни, само че водещият счете мълчанието на Обама за позитивен отговор.В предаването в понеделник вечер „ Късното шоу “,бившият президент на Съединени американски щати сподели на Стивън Колбърт, че „ сигурно е попитал за тяхното битие “.
“И? ” натисна госта си Стивън Колбърт. “Не мога да ви кажа ”, отговори някогашният президент.Колбърт одобри това като дефинитивно „ Да “.„ Защото в случай че нямаше, бихте споделили, че няма, нали? “ “Чувствайте се свободни да мислите по този начин ”, отговори Обама. “Ще го направя ”, сподели водещият на шоуто.
„ Такива изказвания демонстрират, че извънземни съществуват, само че държавното управление на Съединени американски щати не желае хората да имат вяра в тях. В противоположен случай Съединените щати към този момент няма да се смятат за международна мощ с най-хубавите технологии ”, написа един от коментиращите.Вярващите в НЛО и извънземния живот са уверени, чеБарак Обама, някогашният президент на Съединени американски щати, загатна, че извънземните в действителност могат да съществуват. Той сподели това по време на изявлението по този метод някогашният президент удостоверява съществуването на извънземните. На собствен ред Скот Уоринг добави, че президентът не може да каже истината заради обстоятелството, че това към този момент ще визира въпроса за националната сигурност.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР