Барак Обама помогна вчера на Джо Байдън да събере 7,6

...
Барак Обама помогна вчера на Джо Байдън да събере 7,6
Коментари Харесай

Байдън може да върне САЩ в правия път, заяви Обама

Барак Обама оказа помощ през вчерашния ден на Джо Байдън да събере 7,6 милиона $ дарения от над 175 000 души, съобщи Ройтерс и означи, че евентуалният претендент за президент на демократите за пръв път събира толкоз огромна сума за една демонстрация.

" Няма човек, в който да имам вяра повече, че е кадърен да изцери тази страна и да я върне назад в правия път, от моя другар Джо Байдън ". Това сподели някогашният президент на Съединени американски щати на виртуалната демонстрация за набиране на средства за акцията на демократа Байдън за президентските избори, предадоха Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Това бе тест за способността на Обама да употребява известността си в помощ на своя някогашен вицепрезидент. Докато бе в Белия дом, Обама изпитваше на моменти усложнения да даде подтик на претенденти от Демократическата партия и загуби надзор върху Камарата на представителите през 2010 година и Сената през 2014 година.

Но в ерата на Доналд Тръмп демократите считат, че известността на Обама, изключително измежду чернокожите и младите гласоподаватели, може да е от помощ на Байдън, означи АП.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР