Банята е помещение, което може да покаже много за чистотата

...
Банята е помещение, което може да покаже много за чистотата
Коментари Харесай

Трикове за чиста и приятно ухаеща баня

Банята е помещение, което може да покаже доста за чистотата и хигиената в един дом. Последните трендове в обзавеждането са ориентирани към минимализъм и все по-свободни пространства, които могат да бъдат поддържани елементарно. Дезинфекцията би трябвало да е нещо, което вършим всекидневно, а не понякога.

Изчистеният дизайн и функционалността вървят ръка за ръка. И въпреки всичко – какъвто и жанр да изберете за вашата баня, има нещо, което си остава постоянно на мода – чистотата и хубавият мирис.

Има ли метод с елементарни дейности да допринесем за приятното възприятие и въодушевление, с което можем да бъдем, посещавайки банята? Отговорът е позитивен.

Предлагаме ви няколко трика, с които ще освежите това мокро помещение и ще го накарате да заблести от непорочност.
Прочетете още
Ето ги и тях:

Помислете да употребявате ароматизатор

Разбира се – приказваме за тези, които са с акумулатори и изпускат прелестен мирис на несъмнено време. Със сигурност от банята ви ще се носи неустоимо благоухание, освен това без непрекъснато да се притеснявате, че можете да попаднете в неловка обстановка, изключително в случай че имате посетители.

Паста за зъби в казанчето

Ако обичате ментовият мирис на паста за зъби – можете да му се наслаждавате доста дълго – просто купете една паста, срежете по малко от двете ѝ страни и я сложете в казанчето на тоалетната.

Премахнете неприятната миризма на хавлиите

Понякога колкото и да перете кърпите, след известно време те получават противен мирис. За да го отстраните, използвайте следния трик – пуснете хавлиите в пералнята, като изберете цикъл с гореща вода. След това ги извадете, поръсете ги със сода за самун и още веднъж ги сложете за пране с доста топла вода. След тази процедура, те ще ухаят прелестно.

Премахнете миризмата на кошчето

За да премахнете неприятните миризми от кошчето в тоалетната – откакто изхвърлите наличието му, измийте контейнера, подсушете го и поръсете няколко капки от обичаното ви етерично масло.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР