Банята е една от най-специалните стаи в нашата къща. Но

...
Банята е една от най-специалните стаи в нашата къща. Но
Коментари Харесай

Трикове, с които ще овладееш хаоса в банята

Банята е една от най-специалните стаи в нашата къща. Но също по този начин е едно от най-сложните за образуване заради количеството неща, които съхраняваме в него: гелове, шампоани, кремове, четки и всевъзможни почистващи, разкрасителни и даже домашен почистващи артикули в доста случаи. Ето за какво е толкоз елементарно всичко в последна сметка да се натрупа и да направи същинска неразбория.

Нека забележим няколко лесни трика за образуване на банята: тя ще бъде като нова!

1. Имате ли завеса? Добавете нов кол за душ

Ако имате завеса за душ, сигурно доста пъти сте съжалявали. Знаем, че душ-кабината може да бъде по-привлекателна, обикновено е, само че с нея не можете да извършите това! Добавянето на спомагателен кол за пердета за душ ще ви даде още едно място за окачване на неща, които другояче биха били разпръснати или хвърлени на пода. Например:
5-те най-често допускани неточности при почистването на банята
Банята има свои лични правила - не можете да третирате тази стая, както останалата част от къщата. Това важи и за нейното почистван...
Прочети повече
- Допълнителни кърпи или постеля, върху която да стъпите с краката си, когато излезете от душа.

- Дрехите, които сваляте или тези, които ще облечете.

- Чанта, в която да съхранявате часовника и други аксесоари, преди да влезете във водата.

Защо не се сетихте за този трик за образуване на банята?

2. Как да се възползвате от вратата на банята?
7 растения, които можеш да отглеждаш даже в банята
Повечето домашни цветя се оправят добре в банята. Това не е сложна среда за тях, тъй като тропическите растения, които са най-вече стайни...
Прочети повече
Частта от вратата на банята е пространство, което нормално се губи много. Защо? Може би тъй като е прекомерно висока или тъй като вратата непрекъснато се отваря и затваря. Но ние ви уверяваме, че това малко място може да ви помогне да спечелите място в банята.

Първото нещо, което предлагаме е да поставите окачалка на вратата, където да закачите облеклата си. Ще спечелите доста място. Второ, в случай че имате задоволително място сред рамката на вратата и тавана, можете да поставите един или два рафта. В това пространство можем да сложим комплекти чисти кърпи или артикули, които използваме по-рядко. 

3. Как да организираме банята - малко по малко

Особено в дребна баня е значимо нещата да са добре проведени и да се възползваме от всеки разполагаем сантиметър, с цел да се възползваме от задачата си да имаме всичко. Нека го забележим малко по малко:

- Извадете всички предмети и артикули, които имате, както извън, по този начин и вътре в шкафовете и рафтовете.
Невижданите изгоди от банята с оцет или сода за стъпалата
Баните за крайници или взимането на вана, в която са разтворени билки и скъпи за организма субстанции, са средство за възстановяване на здравос...
Прочети повече
- Изхвърлете всичко, което към този момент не употребявате или тези празни бутилки от одеколон, които постоянно трупаме.

- Почистете добре вътрешността на шкафовете и рафтовете.

- Класифицирайте продуктите по тип на разнообразни лавици: почистващи артикули от една страна, аксесоарите за душ от друга, грим...

Може би ще ви е от изгода!

Ако желаете да придадете на пространство в банята персонален щрих, отвън организацията, поставете дребен рафт с растение и малко украса.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР