Банско представи своите кулинарни традиции. Това стана на най-голямото международно

...
Банско представи своите кулинарни традиции. Това стана на най-голямото международно
Коментари Харесай

Банско представи кулинарните си възможности на туристическото изложение в София  

Банско показа своите кулинарни обичаи. Това стана на най-голямото интернационално туристическо ревю в България – „ Ваканция и СПА Експо “. Лично Малин Бистрин – ръководител на Съюза на туристическия бизнес в града, се включи в кулинарната презентация, която притегли огромно внимание измежду посетителите на Интер Експо Център – София.


Малин Бистрин показа пред Bgtourism. bg, че чака зимния туристически сезон да продължи доникъде на април, след което локалните хотелиери и ресторантьори ще се приготвят и за своите посетители от страната и чужбина за Великденските и пролетните празници.

Силно наличие на община Банско на четири интернационалните туристически изложби през февруари
„ Зимният туристически сезон изпращаме с положителни резултати, удовлетворени сме. Сезонът беше забавен и провокационен, само че и сполучлив за тези, които схващат от туризъм “, сподели Бистрин.

„ За нас присъединяване в туристическото ревю е извънредно значимо. Нашата цел е Банско да участва във всички значими и огромни събития в страната, където може да се срещнем с експертите. Тази година се представихме освен с обичаен щанд, само че и презентирахме кулинарните благоприятни условия на район Банско “, добави Бистрин.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР