Банско откри ски сезон 2023/2024 с много сняг, награди, забавления,

...
Банско откри ски сезон 2023/2024 с много сняг, награди, забавления,
Коментари Харесай

Много сняг и куп награди: Банско откри ски сезона

Банско откри ски сезон 2023/2024 с доста сняг , награди, занимания , музика и заря.  Емблематичната игра „ Ловци на съкровища “ още веднъж зарадва присъстващите на Бъндеришка поляна. Голямата премия от „ Ловци на съкровища “ - електрически велосипед Econic One City Bandit, бе извоювана от инженер Пепа Гетова от София .

„ Изключително доста се веселя на тази премия! В фамилията ни караме доста колелета и неотдавна купихме електрическо, а това, което завоювах, е още по-бързо и с повече екстри. ”, показа късметлийката пред водещия на събитието Део, и посочи с мигане: „ Ще си го употребявам със здраве, в случай че съумея да го разделя с щерка ми. “

Пепа Гетова се изправи в борба против близо 300 търсачи на мощни чувства. В продължение на 60 минути те изчакваха търпеливо своя ред, с цел да се включат в огромното търсене на  35 награди, скрити в ковчежета под снега.

Сред тях имаше 3 сребърни и 5 юбилейни монети от Fibank, 15 смарт часовника от А1, както и сезонна карта за ски оборудванията в Банско от „ Юлен ”. СПА почивки, уикенди за двама, селекция виновност и ваучери за извършване на покупки от бутиковата верига за спортна екипировка Maxsport оправдаха напъните на участниците, които не се уплашиха от минусовите температури в името на успеха.

Трикратната олимпийска шампионка Дебора Компаньони бе специфичен посетител на откриването на ски сезона.  Заедно със ски легендата Марк Жирардели направиха парадно втурване по пистата „ Алберто Томба ”.

„ За мен е същинско наслаждение да съм в Банско и да споделя с вас този прелестен празник на живота и обичания ми зимен спорт! Благодаря на моя безценен другар Марк Жирардели за поканата. “, сподели Компаньони на среща с медиите. „ Горд съм с наличието на Дебора тук – тя е най-великата италианска скиорка за всички времена и аз съм измежду най-големите й почитатели! “, показа Марк Жирардели, и добави: „ Свидетели сме на същинско знамение със зимната покриква. Случва се тъкмо за Коледа и е съвършена интродукция към изискванията за международната ски купа, която чакаме през февруари. “

Масово втурване на децата от ски клуб „ Юлен ” публично сложи началото на новия сезон в курорта, а зрелищна заря в ярки цветове оцвети небето над Бъндеришка поляна.

За положителното въодушевление на гостите се погрижиха Михаела Филева, DJ Sprite и балет Nova. След наситения с страсти ден на Бъндеришка поляна празненствата за старта на ски сезона се придвижиха на площада в Банско с фолклорна стратегия и кулинарни демонстрации на локални специалитети.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР