Банско е сред 10-те най-добри ски курорта в света, твърди

...
Банско е сред 10-те най-добри ски курорта в света, твърди
Коментари Харесай

Банско в топ 10 на ски курортите в света според Мирър

Банско е измежду 10-те най-хубави ски курорта в света , твърди английското издание " Дейли Мирър ". Авторът на материала Джули Делахей го е сложила на седмо място измежду 15-те курорти, които предлага.

" Най-добрият ски курорт в България има всичко, което е належащо за забавляваща отмора на рационални цени . Ще намерите съвършени места за спане на ниски цени. Това е съчетано с рационални разноски за храна.
Колкото до ските, очаквайте завладяваща панорама, задоволително писти, от такива за начинаещи до най-тежките. Придвижването до планината е бързо, с цел да имате да прекарате повече време там ", се споделя в описанието на Банско.

Вестникът акцентира, че нормално може да се кара от декември до април без проблеми. Както да се употребяват летищата в София и Солун. Цената на седмична карта е единствено 238 лв. или по-малко от 129 евро.

От години наред Банско се утвърди като топ дестинация и притегля доста туристи у нас. Проблем пред курорта е неразрешеният и до през днешния ден от страната проблем с построяването на втори кабинков въжен превоз, който да облекчи опашките от чакащи скиори и сноубордисти.

Ето и цялостната ранглиста на " Мирър ":
Мерибел (Франция) Червиня (Италия) Ревълсток (Канада) Куршевел (Франция) Вербие (Швейцария) Лех (Австрия) Банско (България) Вейл (САЩ) Цермат (Швейцария) Кортина (Италия) Тин (Франция) Аспен (САЩ) Парк Сити (САЩ) Риксгрансен (Швеция) Бормио (Италия)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР