Банкя. На 13 юли 2019 г. от 11.00 часа по

...
Банкя. На 13 юли 2019 г. от 11.00 часа по
Коментари Харесай

София: Библиобусът на Столична библиотека ще посети Банкя на празника на минералната вода

Банкя. На 13 юли 2019 година от 11.00 часа по покана на кмета на Район „ Банкя “ Рангел Марков библиобусът на Столична библиотека ще паркира на централната алея в парк „ Кестените “. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община . Инициативата е във връзка отбелязването на обичайните Празници на минералната вода, здравето и дълголетието " Горешляци 2019 ", както и 50-годишния празник на Банкя като град. В непосредствена непосредственост до библиобуса ще има креативна работилница, проведена от Район „ Банкя “ взаимно с НЧ „ Отец Паисий “.
Библиобусът разполага с над 1500 тома от най-новите и забавни книги художествена, научно-популярна и детска литература от модерни и типичен български и задгранични създатели, и всяка седмица се попълнят фондовете му от най-новата литература, излязла на книжния ни пазар.
Чрез акцията „ Книгите идват при вас “ Столична библиотека желае да насърчи нуждата от четене, ученето през целия живот, качеството на образованието и разширение на достъпа до цифрови запаси с културното ни завещание, а посредством разнообразни просветителни начинания се усъвършенства равнището на просветеност на децата и подрастващите и качеството на обществен живот.
Гост на празника ще бъде артистът и композитор Боби Мирчев, който ще извърши няколко детски песнички и стихотворения.
Всички, които желаят, ще могат да си извадят безвъзмездна едногодишна читателска карта за Столична библиотека и да си вземат книги за прилагане.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР