Банковият сектор е изключително динамичен и изискванията, както на физическите,

...
Банковият сектор е изключително динамичен и изискванията, както на физическите,
Коментари Харесай

Дигиталните бизнес решения на ОББ подпомагат оптималното управление на парични потоци

Банковият бранш е извънредно динамичен и условията, както на физическите, по този начин и на бизнес клиентите към еластичност, сигурност, персонално обслужване и опция за икономисване на време и старания, стават все по-водещи при избора на банка. Пандемията и навлизането на нови технологии ускориха тези процеси. Фокусът на  , част от белгийската KBC Груп, е да развива и дава на своите бизнес клиенти гъвкави и налични цифрови услуги, с цел да ръководят своите парични потоци и бизнес процеси независимо и през желан от тях канал, без да зависят от физическите контакти със чиновници на банката.

Бизнес клиентите, употребяващи ОББ Онлайн, да вземем за пример, могат да получат информация за всички дейни консуматори непосредствено в банкирането и да контролират достъпите им, -  да подреждат заплащания от комфортни за тях локация и време. От началото на 2022 година клиентите на ОББ също могат бързо и елементарно да подписват през мобилния си телефон документи, които са основали в ОББ Онлайн. Подписването в ОББ Мобайл става посредством лицево разпознаване/пръстов отпечатък или ПИН. Иновациите целят стабилно развиване и обезпечаване на услуги, отговарящи на все по-взискателните упования на клиентите във връзка с улеснение, прекарване и сигурност.

API интеграция с ERP/счетоводни/ системи на фирмите

От 1-ви март бизнес клиентите на ОББ имат опция да интегрират техните ERP (счетоводни системи) с тези на банката. Услугата ОББ   автоматизира и усъвършенства процесите по ръководство на парични средства, като дава опция на тези бизнес клиенти, които употребяват счетоводен, управнически или други тип програмен продукт да го интегрират с банковите системи при високи равнища на сигурност и стандартизация.

В процеса на създаването на   ОББ въвлече свои бизнес клиенти за своевременна противоположна връзка и проби на междинните и крайни резултати. Непрекъснатото съдействие с тяхгарантира, че ОББ   предвижда в оптималната степен потребностите на фирмите и бизнес процесите в тях.

Базирана на водеща технология,  позволява автоматизирано и структурирано да се извлича информация в действително време по сметките на фирмите, както и да се зарежда непосредствено в тяхната ERP/Счетоводна система. Процесите са изцяло автоматизирани, дават детайлна информация за салдото и придвижване по сметки в действително време, както и разрешава автоматизиране на графици по нареждания в национална и непозната валута.

Високата успеваемост и усъвършенстването на процесите в една към този момент интегрирана счетоводна система усилват продуктивността на личния състав и доста редуцират неточности и пропуски, като разрешава ръководството на достъпи и прехвърляне на права, по отношение на потребностите на компаниятаи служебните отговорности на служителя.

Опитът на клиентите, употребяващи към този момент ОББ   показва, че автоматизацията усъвършенства работния развой, като икономисва минимум 1 час дневно на техните чиновници. Още през първия месец на действие на услугата има регистрирани над 20 000 поръчки, обезпечени посредством извънредно високото равнище на сигурност на връзка на системите.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР