БАНКОК (AP) - Членове на рок група, която е критична

...
БАНКОК (AP) - Членове на рок група, която е критична
Коментари Харесай

Рок група, критикуваща Путин, е задържана в Тайланд, страхувайки се от депортиране в Русия

БАНКОК (AP) - Членове на рок група, която е сериозна към войната на Москва в Украйна, останаха заключени във вторник в тайландски имиграционен затвор, страхувайки се, че могат да бъдат депортирани в Русия, защото докладваният проект да бъдат оставени да летят на безвредно място в Израел явно е спрян.

Прогресив рок групата Bi-2 съобщи във Фейсбук, че има информация за интервенция от съветски дипломати докара до провалянето на проекта, макар че към този момент бяха закупени билети за техния полет.

„ Участниците в групата остават арестувани в имиграционния център в обща килия с 80 души “, се споделя в обявата. Там се споделя, че са отказали среща с съветския консул. Руската организация РИА Новости заяви, че отводът е доказан от Иля Илин, началник на консулския отдел на съветското посолство.

Седемте членове на групата бяха задържани предишния четвъртък, откакто изнесоха концерт на южния курортен остров Пукет, съгласно известията, тъй като не са имали подобаващи работни документи. Във Faceboo...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР