Банкнотите били биоразградими, а за акцията били наети каскадьори, обяви

...
Банкнотите били биоразградими, а за акцията били наети каскадьори, обяви
Коментари Харесай

Полетът над Градина бил с рекламна цел, наети били каскадьори, твърди организаторът

Банкнотите били биоразградими, а за акцията били наети каскадьори, разгласи Валентин Илиев

Организатора на безумния полет над къмпинг " Градина " на 1 юли проговори, само че по този начин и не даде пояснения за задачата на необичайния флашмоб. Стана ясно единствено, че това е част от рекламна акция за идно събитие. 

" Каскадата беше осъществена от експерти. Висящите хора от хеликоптера също бяха каскадьори, вързани по специфичен метод с харнеси, тъй че от безвредна позиция сме се погрижили за всичко ", сподели Валентин Илиев, уредник на полета с хеликоптер, прелетял рисково ниско над плаж " Градина ".

" Тези листчета са от биоразградима хартия, която изключително като се намокри, доста бързо се форсира процесът по разграждане. Лицето на Тодор Живков е на банкнотата, тъй като прави отпратка към мястото на събитието, неговата някогашна резиденция ", изясни той пред Българска национална телевизия.

От думите му стана ясно, че събитието, за което се провежда този полет, ще се организира на " Перла ", край тогавашната резиденция на някогашния Първи.

" Хеликоптерът, който е определен беше много дребен и относително с лека товароспособност и въздушната му бликам е много по-лека от естествен хеликоптер. Реално той не е вдигал никакъв пясък и е било много прелестно за хората, които са тук ", описа още уредникът.

След назначената инспекция той и авиационният оператор могат да останат без лицензи. Утре следва среща на транспортния министър и с управлението на дирекцията за въздушно-гражданска авиация за изясняване на случая.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР