Банкерът Цветан Василев коментира на живо от Сърбия в ефира

...
Банкерът Цветан Василев коментира на живо от Сърбия в ефира
Коментари Харесай

Цветан Василев: Арестът на Бойко Борисов показа, че в България няма недосегаеми

Банкерът Цветан Василев разяснява онлайн от Сърбия в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " по " Евроком "  последните събития у нас.

" Арестът на Бойко Борисов сподели, че в България няма недосегаеми и това е един от позитивни резултати на ареста. Получих одобрителни и окуражителни сгинали от Съединени американски щати, Брюксел, Гърция и други европейски страни. Трябва да си даваме ясна сметка, че в България има война против мафията, а Прокуратурата остана последната цитадела на тази мафия. Ако за някой, някъде на открито е имал подозрение, че Прокуратурата в лицето на Гешев и Цацаров е действителен обвинител, то това подозрение към този момент е разсеяно ", сподели той

" Аз не считам, че държанието на Иван Гешев е негово лично предпочитание. Той е човек, насочен към властта и доста лаком, само че е и доста слаб човек. Предполагам, че е държан със страхотни компромати от Пеевски и Борисов. Свободният живот и кариерата на Иван Гешев биха завършили на секундата, в случай че Борисов и Пеевски извадят компроматите против Гешев ", добави Василев.

" Упражнението с Висш съдебен съвет е по-скоро да се покаже степента на безнравственост на Висш съдебен съвет. Не би трябвало да се губи изключително времето с ръководещата коалиция, че Висш съдебен съвет ще промени мнението си, те също не са свободни хора. Трябва да се сложи акцентиране върху ликвидирането на тези структури, които са най-големите бухалки на Прокруатурата. Важно е на Прокуратурата да й бъдат орязани опциите да употребява спецпрокуратурата. Важна е смяната в структурата и функционалностите на КПКОНПИ. Тя също е бухалка, известно е доста добре по какъв начин работи в тандем Гешев и Цацаров. Съдебната промяна не се заключава с Гешев и Цацаров, само че въпреки това правосъдна промяна с Гешев и Цацаров е невъзможна ", сподели още Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР